Anmeldelser

Anmeldelser fra vores kunder

“Vi kontaktede Jeanett fra La Nouvelle i forbindelse med vores bryllup. Vi var først til prøvesmagning hos Jeanett, som havde en masse forskellige og lækre ikke tilsat gluten..e stykker kage arrangeret (jeg er gluten intollerant). Det var dejligt at smage så mange forskellige, så man kunne holde dem op imod hinanden, og ende med at finde den helt rigtige smag, som lige passede til os. Det var selvfølgelig svært, for hold nu op hvor det hele smagte himmelsk!

Jeanett kom med ud til vores bryllup og skar kagen til vores gæster, mens hun fortalte gæsterne om kagen og La Nouvelle.
Både under kagespisning og efter, fik vi utrolig mange komplimenter i forbindelse med smagen af kagen, som var let og sommerfrisk. Jeanett er simpelthen så sød og dygtig. Tager virkelig hatten af for hende. Vi kunne ikke have ønsket os en flottere kage. Vi er så glade og tilfredse som man overhovedet kan være! Tak Jeanett og La Nouvelle!”

– Katrine Køhler og Simon Talbot

“Vi havde hørt om Jeanett og hendes kunnen, så da vi blot bor et stenkast fra butikken, var det naturligt at tage kontakt til hende ifm. vores bryllup.
Egentlig kom vi til prøvesmagning med en forestilling om at der var nogle bestemte smage mm vi skulle tage stilling til / vælge, men da vi fandt ud af at vi egentlig kunne gøre som vi havde lyst til, fandt vi pludselig ud af at vi havde nogle særlige behov.

Vi har en forkærlighed for cheesecake og tog derfor udgangspunkt i dette. Vi smagte jeanetts hjemmelavet cheesecakebund og den var bare fantastisk. Vi havde forelsket os i noget fyld ved de andre smagsprøver men manglede den sidste som vi gerne ville ha skulle være med blåbær da vi også er vilde med dem.

Kagen blev fantastisk! Vi havde ikke prøvet at smage sammensætningen men den fungerede bare. Der var ikke et element som ikke var spot on. Det søde, syrlige mm var i rigtig god balance.

Desuden var jeanett god til at kommunikere. Hun er hurtigt på telefonen og sms og især den sidste tid før leveringen
Det er ikke sidste gang vi har bestilt kage hos jeanett!!!”

– Joan Phillip Ulrich

“Den smukkeste og helt igennem syndigt lækre bryllupskage vi fik leveret til vores bryllup, var lige som vi havde ønsket os. Med over 25 års erfaring som tjener har jeg efterhånden smagt en del af slagsen, men intet slår den vi smagte på vores bryllupsdag! Tusinde tak Jeanett og La Nouvelle!”

– Kristian K. Worm

“Fantastisk service, og helt overdådig god kage!! Jeg bestilte til min venindes fødselsdag, og fik lov at hente den smukkeste kage inden åbningstid. Kagen smagte, for øvrigt, over al forventning! Det er bestemt ikke sidste gang.”

– Marie Thorsen

“Holdt 50 års fødselsdagsfest for min mand. Ville gerne overraske ham med en lækker kage med selvfølgelig 50 lys. Var lidt sent ude, men Jeanett klarede opgaven alligevel. Jeg fik leveret, lige til døren ,den mest velsmagende og lækre lagkage . Lige fra første telefonkontakt fik jeg fantastisk professionel, personlig og sød service. Jeanett kom med super input og jeg følte mig meget tryg ved at lade hende klare opgaven. Stor ros herfra. Tak for lækker lækker kage.”

– Britt Poulsen

“Dejlig oplevelse med person kager til min søns konfirmation. Tilpasset efter hans ønske og virkelig en smagsoplevelse. Fantastisk service fra start til slut. Kan kun anbefales.”

– Palle Nielsen

“Sommerferie og regnvejr!!! Men hvad gør det, når man er så heldig at nyde kaffe og de dejligste, smukkeste, særdeles smagsfulde og lækre kager på La Nouvelle. Det var ganske enkelt dagens lækreste oplevelse. Kan varmt anbefales.”

– Dorthe og Yvette

“Vi fik den smukkeste og mest lækre kage til vores bryllup . Alle vores ønsker blev opfyldt. Vi havde en meget anderledes kage med skull’s på toppen, manden ville have marcipan udenpå og jeg fondant, hun fik lavet så vi begge fik vores ønske opfyldt , smuk kage fyldt med det flotteste pynt og små fyldte chokolade kranier, nogen fyldt med skildpadde og andre med saltet karamel. Vi fik virkelig drømme kagen”

– Michelle Madsen

“Vi fik en kage til datterens konfirmation, den smagte fantastisk, og ikke mindst var det utrolig flot. Ved bestilling var super sød betjening på trods af travlhed. Vi kan kun på den varmeste anbefale La Novelle, det er ikke sidste gang vi bruger jer. Mange tusinde tak”

– Dorte og Per Ottosen

“Sjældent har vi fået så lækre kager og smukke kager. Alle vores gæster var vilde med dem. En helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Skøn kagesmagning med top professionelt vejledning og fuldførelse til selve dagen. Vi giver hermed de aller varmeste anbefalinger Og vi kommer igen næste gang, vi skal fejre noget med kage. 1000 tak for en suveræn oplevelse.”

– Patrick og Vinni Rosenvold

“Vi var igår aftes til flødebollekursus hos Jeanett. Det var en super sjov og lærerig aften. Vi fik masser af grin, tips og tricks med hjem – udover selvfølgelig en masse ovenud lækre flødeboller.

Jeanetts smittende gode humør og begejstring for konditorfaget gennemsyrede hele aftenen, så kan kun anbefale andre at deltage og få prøvet kunsten at lave flødeboller, den perfekte skum og temperere chokolade i den aller bedste kvalitet. Det smagte af mere”

– Sanne og Karoline

“Fantastiske kager du kreerer. De smager himmelsk …har man først smagt dem en gang – køber man ikke andre steder”

– Rie Frøhlich

“Vi bestilte en fødselsdagskage til min søns 3 års fødselsdag. La Nouvelle gjorde et fantastisk arbejde og skabte drømmekagen ud fra et billede med kommentarer. Min søn er fascineret af isbiler, og derfor ville vi overraske ham med en kage formet som en isbil. Isbilen var en kæmpe oplevelse både i forhold til udseende og smag. Der var mange fine og kreative detaljer. Den gjorde et stort indtryk hos os alle og ikke mindst hos min søn! Vi vil klart anbefale La Novelle til at stå for at lave festkagen, da de er yderst dygtige og servicemindede.”

– Mona Stenstrup

“En mindeværdig og glad oplevelse, hvor det at skulle vælge bryllupskage blev en leg. Et flot sortiment af velsmagende kager blev serveret og så gik konkurrencen ellers igang i form af rating på kagerne, så den helt rette kage for os, blev fundet!

Utrolig god service i form af en åben og hjertelig værtskab. Guiden i de forskellige kager og valg af udseende var i top. Vi er trygge ved at Jeanet skal levere bryllupskagen til vores store dag! Tak for en rigtig god oplevelse.”

– Anne-Sophie Anker Nielsen

“Vi vil gerne sige 1000 TAK for de mest vidunderlige kager (skovbærkage, appelsin/thekage og syltede blommerkage) som vi spiste i forbindelse med Jan´s fødselsdag. Vores gæster roste alle kagerne, småkagerne og flødebollerne.

I selskabet var de flere med laktoseallergi, så derfor var en af kagerne – skovbærkagen – lavet laktosefri, ligesom flere af flødebollerne også var laktosefri, det var vi meget taknemmelige for kunne lade sig gøre

Alle kagerne var en fryd for både øjne og gane, så det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller kager hos La Nouvelle”

– Jan og Else-Marie Mikkelsen

“Jeanett har lavet kagen til vores bryllup.

Hele processen har været så dejlig. Vi nød prøvesmagningen hos hende, hvor hun skabte et trygt og legende rum for både os og vores lille datter. Vi blev kompetent vejledt og fik en masse gode fifs til drømmekagen. I weekenden stod brylluppet og ind kom den smukkeste kage vi længe har set. Jeanett havde fanget præcis hvad vi drømte om, og udover dens smukke ydre, så smagte den fantastisk!

Bryllupskagen var dagens dessert og alle gæster roste den til skyerne. Vi vil klart anbefale La Nouvelle og hun har helt sikkert fået faste kunder i os.”

– Kristine Bøegh Sommer

“REN nydelse – La Nouvelles chokolader er af fineste kvalitet. Man kan smage at de er lavet med kærlighed og gode råvarer, der er behandlet ordenligt  – og så er de så så smukke!

Hver en mundfuld er en drøm. Alle stykkerne har deres unikke smagsoplevelse og de forskellige smage leger ligesom på tungen og alt er velafstemt.
(Sidst jeg fik en chokoladegave fra La Nouvelle gemte jeg det for familien og nød det i stilhed).

Jeg kan af hele mit chokolade-glade hjerte anbefale La Nouvelles lækre chokolader både til hver dag og fest (og til selvforkælelse med en god kop kaffe)”

– Maja Olsen Stahl

“De varmeste anbefalinger fra er nygift par! I anledningen af vores bryllup lørdag den 19.marts 2022 kontaktede vi søde Jeanett.

Vi blev taget så godt imod til et personligt møde neden i butikken, hvor der var styr på alt. Sammensætningen af smage, konsistens og udtryk. Herefter valgte vi de forskellige smage som vi bedst kunne lide ud, hvor Jeanett vejledte i, hvilke ting som smagsmæssigt komplimenterer hinanden. Fantastisk service og ekspertise! Vi kan med det varmeste anbefale Jeanett til at lave jeres drømme bryllupskage

Alle vores gæster var også fuldstændig vilde med kagen, som bestod af 9 forskellige lag. Smagfuld, anderledes og unik. Jeanett kan virkelig trylle så mundvandet løber. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi bestiller kage til store begivenheder i vores liv og jeg er sikker på at flere at vores gæster vil gøre det samme efter den fantastiske oplevelse. Mon ikke hverdags kager og andet godt bliver nødvendigt indimellem begivenhederne hos La Nouvelle

Jeg undersøgte selvfølgelig også andre muligheder inden brylluppet, for det gør man jo. men der var ingen som på nogen måde kunne hamle op med, hvad der var muligt hos La Nouvelle. Tak for at gøre vores bryllupsdag helt fantastisk!  Bryllupskage er en stor ting og en stor tillid, som vi var fuldstændig trygge ved at overlade til Jeanett og vi glæder os allerede til ar spise den igen om 1 år!”

– Nicole Ouabaid

“Vi fik en lækker kage i anledning af min datters 2års fødselsdag. Den var bare så fin pyntet, perfekt i smagen og ligeledes rigtig fin str.! Her bestiller vi gerne igen”

– MC

“Mangler du desserten eller kagen til årets store begivenhed? Så kig ind forbi butikken eller kig i Anledningskager under kagefanen øverst på siden.”
“Kagen skal bestilles minimum dagen før, men vi kan også trylle til den impulsive forbruger. Så kom ind forbi eller ring og hør hvad vi kan tilbyde lige nu.”

Læs flere anmeldelser